Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Εκλογές για να βρει την ταυτότητα του ο ΣΥΡΙΖΑ.


Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξει ταυτότητα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από πρώτη φορά αριστερά να μετατραπεί σε πολλοστή φορά νεοφιλελεύθεροι! Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να προχωρήσει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο και να κάνει αλλαγή στο κόμμα τα αριστερά και ελαφροπατριωτικά του στελέχη με τους νεοφιλελεύθερους γραικύλους του Ποταμιού και ίσως του ΠΑΣΟΚ, ώστε τα δίδυμα κόμματα να βρεθούν επιτέλους στην ίδια οικογένεια κάτω από την πατρική στέγη του Μαξίμου και απρόσκοπτα πλέον να συνεχίζουν το εθνοδιαλυτικό τους πρόγραμμα.

Όλοι οι γραικύλοι νεοφιλελεύθεροι για έναν και ένας για όλους λοιπόν με δικαιολογία την εθνική ενότητα και την λαϊκή κυριαρχία!

Εθνική ενότητα, βέβαια, δεν μπορεί να υπάρξει από τσολάκογλους και νενέκους όπως και δεν νοείται λαϊκή κυριαρχία σε ένα πολιτικό σύστημα video game με bonus και κανονάκια όπου ενώ νομίζεις ψήφισες το ένα κόμμα τελικά την επομένη των εκλογών διαπιστώνεις πως τα έχεις ψηφίσει σχεδόν όλα με τις "συνεργασίες" τους στα σοβαρά για το κομματικό σύστημα, θέματα.

Η μόνη ίσως διαφορά αυτή την φορά, σε σχέση με προηγούμενες προεκλογικές θεατρικές παραστάσεις, να είναι η κοινή ομολογία των περισσοτέρων κομμάτων πως η εθνοδιάλυση είναι μονόδρομος! Για πρώτη φορά σχεδόν ειλικρίνεια λοιπόν, μιας και αντί της λέξης "εθνοδιάλυση" θα χρησιμοποιήσουν το, κολωνάτου ποτηριού, περιεχόμενο νόημα της πρότασης "ευρωπαϊκή προοπτική" για να ξεγελάσουν κάνα δυο κακομοίρηδες ακόμα.

Οι εκλογές γενικά δεν γίνονται για να αλλάζουν τα πράγματα οι πολίτες....οι εκλογές γίνονται για να τρομάζεις με την επόμενη μέρα και να είσαι ταυτόχρονα και ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.