Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Η Ευρωπαϊκή ένωση απειλεί την Σλοβακία για την μεταναστευτική πολιτική της. Η Ελλάδα συνεργάτης των δουλεμπόρων!


Μετά την απόφαση της Σλοβακίας να μην δέχεται μουσουλμάνους παράτυπους μετανάστες, με την αιτιολογία πως δεν διαθέτει τζαμί και πως οι περισσότεροι απο αυτούς δεν βλέπουν την χώρα σαν τερματικό σταθμό αλλά ενδιάμεσο, η Ευρωπαϊκή ένωση κατηγόρησε την κυβέρνηση της Σλοβακίας πως δεν τηρεί το γράμμα της συμφωνίας για την υποδοχή 39.000 μεταναστών και επιφυλλάσεται για κυρώσεις.



Όπως δήλωσε ο υπουργός εσωτερικών της Σλοβακίας "Θα μπορούσαμε να δεχτούμε 800 μουσουλμάνους αλλά δεν έχουμε τζαμία στην Σλοβακία και πως θα μπορέσουν οι μουσουλμάνοι να ενσωματωθούν αν δεν τους αρέσει εδώ;", παρόλαυτα θα προχωρήσει στην υποδοχή χριστιανών μεταναστών από την Συρία κτλ.

Είναι προφανές πλέον πως μια μια οι χώρες και οι κοινωνίες της Ευρώπης αντιδρούν στο να γίνουν ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων της Δύσης στην μέση ανατολή και πλέον φοβούνται για τις κοινωνικές, πολιτισμικές και οικονομικές επιπτώσεις της μαζικής μετακίνησης πλυθησμών που ουσιαστικά επικοίζουν τις περιοχές στις οποίες "εγκλωβίζονται".

Αντίθετα με την Σλοβακία η χώρα μας όχι μόνο δεν λαμβάνει κανένα είδος προστασίας αλλά τίνει να γίνει συνεργάτης στο έγκλημα με το διεθνές κύκλωμα δουλεμπορίας και βάση για δημιουργία φανατικών ισλαμιστικών κύκλων.

Τι ανταλάγματα έχει πάρει η Αριστερή κυβέρνηση από τα δουλεμπορικά κυκλώματα και τις φανατικές ισλαμικές ομάδες για να συνεχίζει αυτή την πολιτική ανοιχτών συνόρων;

Πηγή