Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Η αριστερά που έσκισε το δημοψήφισμα και ο ύπουλος σκοπός της. (Μέρος Α')

Όποιος πει ότι έπεσε από τα σύνεφφα με το αποτέλεσμα της "αριστερής" επανάστασης η ηλίθιος είναι η εγκάθετος. Δεν γίνεται να δείχνεις εμπιστοσύνη ξαφνικά, και να ελπίζεις σε ένα από τα πιο ανθελληνικά κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου! Ξέχασες τις φιλομακεδονικές, φιλοτουρκικές, φιλοαλβανικές ρητορικές στελεχών του σύριζα του 3%; Πως έγινε κυβέρνηση αυτό το κόμμα; Μα με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ! Του ΠΑΣΟΚ ρε μλκα του κόμματος που απονεύρωσε και μάμησε εγκεφαλικά την νεολέρα του 80 και τους έκανε από πολίτες....κομματόσκυλα! Του κόμματος που συνέχισε αλλά κυριότερα διόγκωσε τον αποικιοκρατικό δανεισμό! Δεν έχεις δικαιολογία να πέφτεις από τα σύννεφα, ήξερες ακριβώς τι να περιμένεις γι'αυτό και δείχνεις ανοχή ακόμα και τώρα που έκανε την ψήφο σου στο μούφα δημοψήφισμα στο οποίο ήλπιζε ο κακομοίρης τσίπρας πως θα πεις ΝΑΙ, ένα κουρελόχαρτο και το έσκισε μπροστά στα μάτια σου! Ε ΝΑΙ ρε καημένε αυτό περίμενε, αυτό ήθελε και με κάθε τρόπο αυτό πάλευε να ψηφίσεις, το ΝΑΙ! Είτε αφήνοντας τους άλλους να σε απειλούν είτε μην αφηνόντας καμμία ελπίδα να πεις οχι με τα επιχειρήματα που οι ίδιοι έλεγαν και ήταν επιεικώς τραγελαφικά και ουσιαστικά ανύπαρκτα και αποτροπαϊκά!




Και η αυτοπαραμύθα σου είχε ξεκινήσει πολύ πιο πριν! Όταν προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας αυτός ο άνεργος πιτσιρικάς προσκύνησε ότι ιερατείο υπάρχει! Από θρησκείες μέχρι οικονομικά πανεπιστήμια και λόμπι! Μέρα παρα μέρα έτρεχε ο μαθητευόμενος μασώνος να εγγυηθεί στους ανώτερούς του πως "όλα θα πάνε βάση σχεδίου" και σε σένα πούλαγε μπλουζάκια και καπελάκια Τσε Γκεβάρα! Τι Πατριαρχεία, τι Βατικανό, τι Συναγωγές και που δεν πήγε για να πάρει "ευλογία" ο μαθητευόμενος μασώνος!Ακόμα και τότε έκλεινες τα μάτια διότι ήταν η μόνη εναλλακτική που σου πρόσφερε το σύστημα και δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς. Είναι δυνατόν "αριστεροί" να ψηφίζουν ηγέτη που προσκύνησε όλες τις αβραμικές θρησκείες; Αυτό και μόνο έπρεπε να σε προβληματίσει! Ένα σύστημα ελέγχου είναι όλοι αυτοί, δηλαδή κόμματα, θρησκείες, μμε και ακόμα χειρότεροι όλων οι μούφα παρακρατικοί "επαναστάτες". Λύκος και τσομπάνης έχουν στήσει εταιρία με τον απλό πολίτη εμπόρευμα!

Η "κυβέρνηση της αριστεράς" πλασσαρίστηκε και ανέλαβε την διεκπαιρέωση των εντολών που είχε για συγκεκριμένους λόγους. Έκανε αυτά που χρειαζόταν το παγκόσμιο σύστημα αλλά δεν μπορούσαν εύκολα να κάνουν τα δεξιά κόμματα (πασοκ, νεα δημκοκρατία κτλ) καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους. Και τι εννοώ...

  1. Ταπείνωσε το φιλολαϊκό φρόνημα των αφελών αριστερών που ξεπούλησε την ελπίδα τους και με την βία τους εγκλώβισε σε μια ουσιαστικά χρηματοφασιστική μαφιόζικη επιλογή, είτε με ψήφο είτε με στελέχωση του ΣΥΡΙΖΑ
  2. Κουρέλιασε κάθε έννοια δημοκρατίας με το σκίσιμο του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και ας ήταν το ερώτημα αστείο παρόλαυτα το διακύβευμα ήταν ξεκάθαρο! Και ο λαός πήρε την ευθύνη και είπε ΟΧΙ με ότι αποτέλεσμα θα είχε αυτό! Και δεν σεβάστηκε ούτε την αποφασιστικότητα των Ελλήνων για να πολεμήσουν για την ανεξαρτησία τους από τους αποικιοκράτες και τις τσολακοκυβερνήσεις τους.
  3. Έκανε τις φυλακές τουριστικό θέρετρο για ένα σωρό εγκληματίες, τρομοκράτες κτλ με αποτέλεσμα να γεμίσει πάλι η κοινωνία ξενόφερτα και εγχώρια καθίκια! Τα αποτελέσματα τα είδες πρόσφατα με τον φόνο στην Ύδρα από τους Γεωργιανούς που είχαν αφεθεί ελεύθεροι με νόμο ΣΥΡΙΖΑ!
  4. Άνοιξε τα σύνορα στο πιο επικίνδυνο και μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα που έχει ζήσει ο τόπος και φυσικά δεν μπορεί να αντέξει! Υπάρχουν 3 ειδών μεταναστεύσεις βάση των αιτιών και αφορμών τους.

    Α) Η πρώτη είναι η η προσφυγιά που προκαλείται από εμπόλεμες ζώνες όπως η Συρία και όντως πρέπει να δείξουμε αλλυλεγγύη όχι μόνο εμείς (διότι δεν αντέχουμε μόνοι μας) αλλά όλη η Ευρώπη.
    B) Η μεθοδευμένη από τα δουλεμπορικά κυκλώματα (που πολλές φορές εξυπηρετούν κυβερνήσεις) μετανάστευση που εξαπατά κόσμο από κάθε χώρα η οποία έχει το οποιοδήποτε ζήτημα με σκοπό το κέρδος.
    Γ)Η επιθετική μετανάστευση πληθυσμών με συγκεκριμένα πολιτισμικά στοιχεία η αλλιώς εποικισμός, όπως έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν, και σκοπό έχει την δημογραφική αλλοίωση χωρών και δημιουργία μειονοτήτων με μελλοντικές αποσχιστικές τάσεις.

    Η Αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και της φασιστοκομπανίας του, προβάλλει συνεχώς την έλλειψη δήθεν ανθρωπισμού των Ελλήνων που δέχονται όλη αυτή την πίεση στα γκέτο που δημιουργούνται και δεν παίρνει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ μέτρο για να προασπίσει τους πολίτες και την χώρα από τα 2 τελευταία είδη μετανάστευσης που προανέφερα! Γίνεται ρατσίστρια με τους Έλληνες και μας κάνει συνεχώς πόλεμο με δήθεν ενοχές που πρέπει να νοιώθουμε και θέλει με την δούρειο ίππο τον χωρίς μέτρο και ουσία παθητικό "ανθρωπισμό" που προωθεί στα μμε και ειδικά στα social media να δεχτεί ο Έλληνας την πλυθησμιακή αλλοίωση και την περαιτέρω πτώση του βιωτικού του επιπέδου. Οι ελεύθερες οικονομικές ζώνες (Ε.Ο.Ζ) είναι η ταφόπλακα της χώρας και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντίθετος με αυτές προεκλογικά, έκανε και σε αυτό το ζήτημα στροφή 180 μοιρών χωρίς να τέθηκε ποτέ στα προαπαιτούμενα του αριστερού μνημονίου από τους δανειστές....
Συνεχίζεται...