Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

5 μείον 30 ίσον 10!

Οχι δεν ημουν τοσο σκραπας στα μαθηματικα, προφανως ομως τοσο σκραπες (στην αθωα εκδοχη) ειναι οι ΔοΝηΤαδες και τα εδω σπερματοδοχεια τους υπουργοι και εγκριτοι δημοσιογραφο-οικονομολογοι!

Ακομα και παιδι δημοτικου αντιλαμβανεται την απλη εννοια εσοδων-εξοδων ... σαντουιτς μπαινει και οταν πεινασει σαντουιτς βγαινει!Σε περιπτωση που δεν μπει σαντουιτς....υπαρχει το κυλικειο οσο υπαρχουν λεφτα....αλλιως...και η γευση της σακας δεν ειναι ασχημη, αν δεν παρει τον στραβο δρομο της "κλεψιας" του συμμαθητη!

Αυτη την απλη λογικη φαινεται οχι απλα να περιφρονουν οι συγχρονοι πεφωτισμενοι τενεκεδες του τοπου, αλλα με καθε ευκαιρια φροντιζουν να κανουν ακριβως το παραλογο!

Δεν θα ασχοληθω με τις αιτιες που φτασαμε εδω...κοιτα την μουτρακλιαδα του γειτονα και θα καταλαβεις αλλα τι να σου κανει και ο καημενος χωριατης ενα προβατο παραπανω ηθελε που να ηξερε οτι θα του επαιρναν και το μαντρι στο τελος...anyway!!

Θα ασχοληθω ομως με τον τροπο που αντιμετωπιζουν την κατασταση!Περιμένουν εσοδα λεει...απο που και πως;Απο τους ανεργους που θα ξεπερασουν το μυριο;Απο τους συνταξιουχους που θα καλλιεργουν ντοματες σε γλαστρες για να φανε σε λιγο;Απο τους χαμηλομισθους που τυφλωμενοι απο τον τραπεζικο τους ερωτα τα κανουν ολα για το...φουστανι;Απο τον φορο των μικρομεσαιων επιχειρησεων που θα κλεισουν λογο πατωσης (νεα λεξη) του τζιρου τους;Απο τις εξαγωγες μας;λολ....μονο φοιτητες και ανεργους εξαγαγουμε....!Απο που περιμενουν αυξηση εσοδων;Απο την εκβιαστικη ανασφαλιστη εργασια;Μας δουλευετε ρε;

Μειωσαν λεει τις δαπανες...ειναι σαν να εχεις εναν ασθενη με οξυγονο και να του μειωσεις την παροχη!Δεν λεω....κατι λαμογιο καταστασεις τυπου μαθουσαλες συνταξιουχοι προ πολλου λιωμενοι και αλλα τετοια χαριτωμενα ειναι σωστες κινησεις....αλλα μαζι με τα ξερα δεν καηκαν και τα χλωρα απλα, καηκε και η πανιδα και οι πυροσβεστες και ολα!

Αυξηση ΦΠΑ με κοινη οροφη (sic) το 23%...και με την βενζινη στο 1.50!Αν γινοταν σε αλλη χωρα απλα θα γελουσα επειδη γινεται εδω ομως μου φευγει και ενα δακρυ....κλαυσιγελου παντα!

Και απο αναπτυξη;Ξεχυνονται σαν εμετος στην επιθεση!Δεν παραγουμε ουτε πινεζες!Και σου λεει παρε δανειο 35.000 ευρω να βαλεις ηλιακους συσσωρευτες να πουλας ρευμα στη ΔΕΗ!χοχο marry cristmas!

Πρασσειν Αλογα!Πρασινα αλογα και παραλογα (μαζι με την πρασινη αναπτυξη).